Spoločnosť Tesco dnes otvorila novú prevádzku vo Svidníku

02.11.2006 Svidník

Svidník 2. novembra (TASR) - Spoločnosť Tesco otvorila dnes nový supermarket vo Svidníku. V predajni našlo pracovné uplatnenie 34 ľudí.
Supermarket patrí k malým formátom, ktoré spoločnosť Tesco začala stavať, aby svoje služby, predovšetkým rýchle a pohodlné nakupovanie, mohla poskytovať aj obyvateľom menších miest. Predajná plocha má 1 000 štvorcových metrov a zákazníci tu majú k dispozícii všetko, čo súvisí s prednosťami moderného nakupovania.
Jednou z predností supermarketu je, že bude otvorený sedem dní v týždni od 6.00 do 21.00 hodiny. Sortiment je plne prispôsobený veľkosti predajnej plochy tak, aby poskytoval všetko, čo človek k dennému nakupovaniu potrebuje. Vybrať si možno s pomedzi 3 000 druhov výrobkov, predovšetkým potravín, tak čerstvých, ako aj trvanlivých a nebudú chýbať ani drobnosti do domácnosti, ako obrusy, sviečky a podobne.
\"Prednosťou našich supermarketov je, že poskytujú viac druhov tovaru a služieb ako obchody podobnej veľkosti konkurencie, \" uviedol pre TASR riaditeľ vývoja nových formátov spoločnosti Tesco Stores SR, a. s. , Ivan Styk.
Tesco sa aj v obchode tejto veľkosti sústreďuje na čerstvosť a kvalitu výrobkov. Čerstvý tovar bude každý deň dovážaný aj tu a kontrolovať ho budú vyškolení pracovníci.
Spoločnosť Tesco od počiatku výstavby nových obchodov v roku 1999, keď otvorila svoj prvý hypermarket v Nitre, venuje pri otvorení symbolický šek miestnej neziskovej organizácii alebo verejnoprávnej inštitúcii v meste. \"Vo Svidníku tak dostane Základná škola na ulici 8. mája 50 000 korún na vybavenie detského bazénu, ktorý otvoria o niekoľko dní a ktorý bude slúžiť pre všetky školy vo Svidníku, \" doplnil Styk.
Spoločnosť Tesco vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 5 obchodných domov, 34 hypermarketov, 4 supermarkety a 10 čerpacích staníc. Od vlani Tesco poskytuje servis zákazníkom prostredníctvom distribučného centra v Beckove, ktoré je jedno z najmodernejších v strednej Európe. So svojimi vyše 8 200 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším zamestnávateľom na Slovensku.
 

Vyberte región